nataliejohnsson

Alla inlägg under juni 2011

Av Natalie Tenggren - 11 juni 2011 17:18

Oj oj oj vad trött jag är och ändå sov jag typ jätte länge=)


Vi har fått äckliga bananflugor=( så vi har gjort bananflugebomber=P


Lite vatten

vitvins vinäger

honung

och diskmedel

i ett glas och så låter man det stå och bom vad det yrar en massa äckliga flugor där, DÖÖÖÖÖÖÖ ska dom allihopa.. Men faktiskt, det funkar bättre än vad jag trodde att det skulle göra.=P tur det.. Så går det när någon *host* daniel, gömmer en låda med gammal mat i en plastpåse i vårat lilla gömma, då bildas det en massa äckel bajs flugor..


Ne, nu ska jag vila lite framför tvn innan broder min kommer och ska lana lite här hemma med oss och daniels systerson.. 

Av Natalie Tenggren - 11 juni 2011 11:02

Igår var man på Mingla I Mark med tjejerna, gick runt och strosade lite och lyckades även gå vuxenpromenaden=)

Sedan var det ju som sagt The Puddels som spelade, fasen vad bra dom var, tyvärr kunde man ju inte så många låtar men vi gapade med ändå..hihi.. 


Anna lyckades till och med fånga trummisen trummpinne innan dom gick av scenen, och den skulle ju givetvis signas, så vi ställdes oss i kön med alla små små små barn och fick varsin autograf av rockisarna, kul, och en väldigt trevlig kväll=)

Ja, och min "lillebror" eller pappas frus barn vann en resa till Kroatsien i nykterhetstävlingen, skit kul måste jag säga=) är inte alls avis ;P



Idag blir det en lugn dag, bror ska komma hit och Daniel ska hjälpa han med hans dator, och så ska vi städa iordning lite i lägenheten och jag ska försöka tvätta lite så att jag har kläder när vi åker upp till Sthlm, är ju dock bara en dag, men ändå, ni vet ju hur tjejer är, ska ha med sig halva garderoben..



puss och kram

Av Natalie Tenggren - 10 juni 2011 14:17

Nu har syster tagit studenten, eller a igår var det ju, så jag slänger upp lite bilder idag orkade inte göra det igår.. Ska hem till mammsen nu och äta rester från igår,,mumsigt...

         


Av Natalie Tenggren - 9 juni 2011 10:15

Nu sitter jag är i soffan och ska snart hoppa i min studentfirarklänning..

Sovit med typ papiloter i huvet i natt så håret e jätte lockigt, fört tyckte jag att jag såg ut som fasen i håret, men efter en stund när håret lagt sig ser det riktigt nice ut=) blir en lång dag idag synd bara att det är lite halvdåligt väder, men man får väl bara hoppas på att det inte börjar regna för det hade inte vart sådär jätte roligt=(

Ne, nu måste jag kila, hoppas att alla studenter får en toppen dag=)


puss och kram 

Av Natalie Tenggren - 8 juni 2011 23:49

Tänte att jag slänger upp lite syskon bilder från lisettes bal=)


                       

Av Natalie Tenggren - 8 juni 2011 21:38

Ja, då var äntligen denna jobbvecka över och jag är ledig tills på måndag=)

då blir det att jobba öppning, sen tisdag och onsdag spenderar jag och älsklingen i Sthlm=) För att vi ska kolla på Linkin Park på tisdag...wiiii... jag har fan längtat sen i februari på denna dagen och om en vecka är den här,, shit vad tiden går fort, är helt sjukt..


Imrgon är det studentfirande som gäller hela dagen, Lisette tar studenten, kul.


Så idag har jag hjälpt mamma med studenförberedelser och sånt.


Ne, nu orkar jag inte skriva mer, är tröttis, skulle lagt upp bilder oxå på facebook på Lisettes bal och från p-festen, men jag orkar fasiken inte, får bli i helgen ist..

puss och kräm

Av Natalie Tenggren - 5 juni 2011 03:04

Jobbar hela helgen, nu är det bara två stängningar kvar sen är jag LEDIG HELA VECKAN UT!! eller a, måndag och tisdag jobbar jag ju med, men resten av veckan då är jag ledig=)


Jag oc Becka sätta även en CSO i fredags, snacka om att jag blev glad, jag var så nervös när den kom in i restaurangen.=P men det slutade ju bra som tur va=) hihi


imorgon blir det att tagga till P-fest, fasiken vad kul det ska bli..


Nu ska jag nanna lite så att man orkar med dagens aktiviteter..=)


natti natt

Av Natalie Tenggren - 2 juni 2011 16:43

Sitter och crawar efter hemmagjort potatissallad och grillade sperribbs.(hur det nu stavar) eller revbensspjäl kan man väl säga oxå..mumma är det iaf... nu är jag HUNGRIG...får ta och fixa i mig något att äta.. Jobbar hela helgen eller a är ledig på söndag då vi ska ha personalfest...wiii..ska bli grymt kul faktisk, inte haft P-fest sen i typ september eller något liknande=P
Sen jobbar man måndag och tisdag och efter det är man långledig igen och jag ber till gud att det kommer vara sol ute så att man kan ligga och glassa vid en sjö och mysa, fast jag är inte så mycket för att ligga still, jag blir så in i bomben rastlös=P man kanske får ta med sig en bok och ligga o läsa lite så ska det nog gå bra..



Nu ska jag snart åka upp till Daniels föräldrar, skulle tydligen grilla körv så jag slipper fixa egen mat..hihi...


puss och kram 

Ovido - Quiz & Flashcards