nataliejohnsson

Alla inlägg under februari 2011

Av Natalie Tenggren - 28 februari 2011 23:56

Oj oj, i helgen har jag jobbat, så idag förtjänade jag en dags ledighete, jag är helt slut i kroppen och imorgon blir det jobb igen, jag bara längtar tills det är helg igen för då är jag ledig då=)=)=)

Och då ska jag sova bort hela helgen, ne det ska jag inte men nästan så att man hinner få ork och kraft till att jobba veckan därpå.


Idag har jag och syster vart i stallet och mockat och sen han jag med en fika med mina härliga tjejer, Anna och Malin, mycket trevligt att sitta och snacka en massa skit=)


Sen har vi haft film mys ikväll med Lisette, Daniel och Mikael, eller i har kollat på Arkiv X, snart klara med första säsongen=)


Men nu ska jag hoppa in i duschen för jag har en massa olivolja i håret =P
Hände en lite olycka när jag stod och lagade mat, haha, en sprayflaska eller hur ska man förklara det, man pumpar in en massa luft i en flaska med olja i så sprutar man ut oljan i pannan, den exploderade iaf och hälften hamnade i mitt hår, en ofrivillig hår inpackning. =P



puss och kram

Av Natalie Tenggren - 26 februari 2011 12:49

Igår var det födelsedagskalas för familjen.

Mormor, morfar moster med man och kusinerna och mina syskon och mammsen.

Var mycket trevligt, jag stod och slet framför spisen i 2 timmar för att göra 3 st lasanger, som blev mycket goda=)

Sen hade mormor bakat min favorit tårta, mums, och jag fick med mig en STOR bit hem..hihi..


   Jag lagar mat..

   resultatet..=)

   Mega god tårta

   Lisette, Johanna och Mamma leka pluta med läppar lek.

    

Av Natalie Tenggren - 25 februari 2011 12:07

Igår kom äntligen min Daniel hem, efter att ha sovit borta sen i måndags.

Var skönt att ha honom nära sig igen, och jag har sovit som en gud inatt om man jämför med dom andra nätterna.


Så igår hade vi lite film mys köpte lite godis och cola, chips och ostbågar sen så hade vi Arkiv X maraton, eller Daniel köpta första sesongen av Arkiv X så vi kollade väl på 3 avsnitt eller nått. Jag fick ju inte kolla på den serien när jag var liten för min mamma och pappa, för dels gick den så sent på kvällarna, sen var serien lite läskig tror jag, men jag kommer ihåg att alla mina klasskompisar eller inte alla men några fick kolla på den och inte jag..=(


    


Snart ska jag och handla massa mat tills ikväll då jag ska ha födelsedagskalas, 

yeee, och jag ska laga en massa god mat..=)


puss och kram

DF

Av Natalie Tenggren - 21 februari 2011 20:14

I veckan har jag DF, alltså Daniel fritt=P

Han jobbar borta tills på torsdag då får jag hem han igen..yeee...

Det var en konstig känsla att komma hem idag och veta att jag skulle få vara själv hela kvällen och natte, sen kanske min syster ska sova här i natt, men ändå, hon är ju inte Daniel som man kan mysa in sig i precis..haha..


Men nu sitter jag ner myst i soffan och har precis ätit stekta ägg på macka och kollar på sista sesongen av Ullared=P

Har bunkrat upp med lite ostbågar och en halv japp så att jag överlever kvällen..


puss och kram 

Av Natalie Tenggren - 21 februari 2011 00:05

Är rastlös, tur att man snart ska gå och lägga sig och sova.

Imorgon är jag ledig och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, får väl se vad det är för väder så kanske man kan ut och ta lite kort=)
Annars tror jag att jag kommer spendera hela dagen framför datorn och förbereda mig mentalt för att jobba stängning typ hela veckan.

Eller så tar jag tag i och gör ett stor röj i lägenheten och åker hem till Anna och hämtar lite saker jag har där, hmmm, det ska jag nog göra, hämta mina saker som står hemma hos henne och göra iordning här hemma lite=) smart, för mina saker har ju inte stått hos henne sen i vintras lixom..hehe..


Ne, nu myser jag nog ner mig i sängen så man inte sover bort hela dagen imorgon..


puss och kram 

Av Natalie Tenggren - 20 februari 2011 19:38

Idag var jag och Lisette i stallet, var ju perfekt ridväder idag, och som vanligt var jag ju tvungen att ha med mig min kamera..


            

Trana, våran lilla linnslus=) 

Och sen har vi ju Mökkur och någon annan mini"islandshäst" och lilla Stolt som är så otroligt söt..=)


Vi red en kortis idag, och det kan ju bara skönt det också, red på en väg jag har ridit på en gång innan men då var det typ rena is gatan, men idag, wow vilken härlig tölt väg, och jag fick upp Trana i en perfekt tölt med FART denna gången, kändes klockrent, tycker bara att det går bättre och bättre för varje gång jag rider på henne, jag får lära känna henne mer och lära mig rida henne på rätt sätt och hon testa mig och ser var jag går för, hon är söt hon=)


Igår hade jag och Daniel myskväll, jag lagade mat och sen satt vi och drack lite vin och kollade på film och bara slappade, hur härligt som helst.

Han ska ju jobba borta hela veckan så jag får inte träffa han=(
Men jag överlever nog, ska skaffa en inneboende, men ska dock jobba hela veckan så jag kommer nog inte tänka på att han är iväg hela veckan, tomt i sängen bara=P ingen att ligga och kramas på..


puss och kram 

Av Natalie Tenggren - 18 februari 2011 23:47

Igår sa jag till Daniel att vi skulle stänga av ljudet och vibrationen på våra telefoner och vakna när vi vaknar utan att någon ringer och väcker än eller något liknande, och det gjorde vi oxå=)
Sov till halv 12 eller nått och vaknade till ett strålande väder. Så jag bestämde att vi skulle gå ut en sväng och leka med min nya kamera, även Lisette och Anders följde med ut, så vi fixade en lite fikakorg (min handväska) och gick till Hyssnas gammla kyrka där det rann en lite bäck och solen lös på, jätte härligt var det=)
och vi fick en jätte massa härligt bilder



                      

Av Natalie Tenggren - 16 februari 2011 20:33

Vart i stallet idag med syster yster...

Fick pröva min kamera in action =)
Lisette filmade mig när jag och Trana red på oval banan, har ju lärt mig att behärska tölten på henne hyfsat, men det finns fortfarande mycket att lära så att säga, men nästa projekt är att behärska traven. Trana har tydligen väldigt stor trav har Lisette sagt, vilket jag har märkt ibland när vi lyckats få upp trav=)

Sitter och förbereder mig mentalt för att jobba min sista stängning för denna veckan, ska bli riktigt riktigt skönt att vara ledig i helgen, blir en lugn helg och försöka ladda om batterina så mycket som möjligt till nästa jobb vecka.


Här kommer lite bilder på mig och Trana=)

      


Ovido - Quiz & Flashcards