nataliejohnsson

Alla inlägg under maj 2011

Av Natalie Tenggren - 17 maj 2011 12:36

jag har ju tidigare skrivit om mitt stora problem med Pharma Optic, och att jag bara har haft en masa grångel med dom; så igår fick jag hem en ny räkning från dom där det stid att jag ska betala för ett linspaket till.

Alltså det första paketet jag fick hem på posten stod det att jag skulle få 3 paket, men när jag kollade i lådan låg det bara 2 paket med linser, så jag ringde dom och sa att jag bara hade fått 2 paket och inte tre som det stod på räkningen, och då sa han i kundtjänst att han kunde skicka ut det sista paketet och då sa jag att det behövde han inte göra för jag ville inte äns ha dom första 2 och så frågade jag han om jag bara behövde betala för dessa två och inte de sista då? Och då sa han att det gick bra.

Och nu då så fick jag en påminnelse på att jag inte betalat det sista paketet (som jag inte heller fått då) så jag ringde och då säger den kärringen att dom inte kan göra så och bara ta bort något från en räkning, och då frågar jag varför han kunde göra så då och inte hon och bla bla bla... och så sa jag att det blir ju bara jag som blir lidande om jag inte betalar allt och att det är jag som hamnar hos inkasso och kronofogden om jag inte betallar något och så frågade jag henne om hon verkligen trodde att jag var så jävla dum att sätta mig själv i den skiten?

Det slutade iaf med att jag började bli väldigt väldrig irriterad och hon till slut lade på, och när jag försökte ringa tillbaka har dom antagligen blockerat mitt nummer så nu kan jag inte ringa tillbaka..haha...töntar säger jag bara.. Så jag hoppas för deras egna bästa att dom kommer skicka ut dom sista linserna när jag betallat räkningen annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra..


Jag ska iaf aldrig mer beställa något från dom jävla telefonförsöljarna och jag rekomenderar verkligen inte Pharma Optic.. DOM SUGER:.....

Av Natalie Tenggren - 10 maj 2011 20:11

kul att man precis fick reda på att man bara har en veckas semester med Daniel..

Och han har sagt att han ska ha hela Juli, men nu visar det sig att han har semester vecka 28-32 troligt.. Jag blev lagom glad... Så nu är min semester förstörd...

Av Natalie Tenggren - 5 maj 2011 11:08

Jobbade stängning igår, oj oj oj vad konstigt det kändes.,

Har inte jobbat stänging sedan 14 April och det är ju 3 veckor och när man vant sig att jobba öppningar så har ju kroppen vant sig det oxå.

Jobbigast var nog när klockan gick över till halv 12 i går natt och då gick jag runt och tänkte för mig själv "Jaha, vid denna tiden brukar jag egentligen ligga och sova" =P usch vad gammal jag käner mig när man går och lägger sig 11 på kvällen, men men, när man jobbar öppning så kan man ju inte vara vaken på nätterna=P

Men jag är glad över att jag bara har 4 stängningar kvar denna veckan och sen en i slutet av månaden, sen är det bara öppningar resten av månaden,, jag gillart och det gör min kropp oxå, har märkt att jag har mått så himmla mycket bätte nu det senaste veckorna när jag inte har jobbat stängning och det gillar både jag och min kropp=)


Men man får bara ta och bita i det sura äpplet och klara av helgen och tänka på att man faktiskt snart har semester=)



Av Natalie Tenggren - 4 maj 2011 11:49

aaa, jag blir så förbannad..

För ett tag sedan så ringde det en telefonförsäljare till mig från ett ställer som heter Pharma Optic och frågade om jag ville ha ett par gratis linser, och att det ända jag behövde betala var frakten på 99 kr.

Visst tänkte jag med tanke på att linser i annars fall brukar kosta ganska mycket.

Så jag tackade ja och vi gjorde ett så kallat inspelat godkännande.

Och jag frågade flera gånger om om jag BARA behövde betala 99 kr, och hon sa ju ja.

Efter några veckor får jag hem linserna och det första jag ser är att jag ska betela 100 kr ist för 99 kr, redan där blir jag lite små sur, men men 1kr dit eller hit spelar väl ingen roll.

Sedan går jag in och säger upp mitt medlemskap hos dom för jag vill inte ha fler linser, ville ju bara pröva dom, plus att jag inte kunde använda dom för att det kliade så i ögonen.

efter ett par veckor till eller ska jag säga dagar får jag hem ett till paker och jag tänker "vafan, jag var ju inne och sa upp den här skiten. och så ringer jag och så säger dom att dom ska ringa upp för dom kunde inte kolla det i deras dator dom sitter vid och sedan ringer idioten inte upp och detta var en torsdag, och sen blir det helg och jag jobbar på måndagen, sedan ringer jag upp dom igår och så säger han att han ska kolla upp det på den andra datorn igen, fast denna gången skicka ett mail, och i det mailet står det att jag sa upp mitt abonumand den 20 April, MÖJLIGTVIS den 20 Mars isf, och jag blir så arg att dom lurar än på det viset.

Nu vet jag inte vad jag ska göra med dessa två linser för jag kan ändå inte använda dom och kul att betala en massa pengar för skit jag inte kan använda lixom för jag är ju rikast i världen...jävla bajs www.PharmaOptick.com jag säger bara Ringer dom så säg NEJ, för dom är helt jävla värdelösa


ingen som vill köpa 2 paket gröna linser??

Av Natalie Tenggren - 2 maj 2011 20:53

Ja, nu var ännu en helg över, gud vad tiden har gått fort.

Kommer knappast ihåg vad jag har gjort. Fredags var en lugn dag mys i soffan och kollade på lite One Tree Hill=)



Lördagen var fullspäckad från morgan till natten.

Först hjälpte vi Daniels syster Anna och flyttade från sin lägenhet till en annan, blev lite rörigt då hon skulle byta lägenhet med en annan och vi lastade ju ut alla hennes saker redan första lasses men när vi kom till lägenheten hade ju denna människan inte flyttat ut alla sina saker så vi fick lasta ut allt på trädgården för att sedan kunna åka tillbaka till den gamla lägenheten för att hämta lite saker som cyklar och lite stolar, men vädret var ju på topp så allt gick ganska smidigt ändå=)
senare på kvällen var det invigning av våran nya grill, mega stor typ=) en riktigt partygrill (mer bilder kommer på den sen) och jag är väldigt stol över att jag faktiskt byggde ihop den helt själv=) TJEJER KAN!!!=)

Senare var det fest hela natten lång, och det kändes igår, oj oj oj var sleten hela dagen..haha.. och fasiken i havet vad jag åt, först åt jag upp näsan en hel pizza, och senare på kvällen typ vid 7 tiden så åkte vi till Frölich och där åt jag upp en hel 90gr hamburgare och nästan en hel pommestallrik, jag hade lätt kunnat äta upp pommesen men då hade jag inte mått så bra=P resten av kvälln bestod av One tree hill, snart har man kollat klart på den serien oxå, är inne på halve sesong 7 och det är ju bara 8 sesonger än så längre vad jag har fattat det som..snyft.. men det är väl bara att vänta på att True Blood ska börja sändas igen eller hitta någon ny serie att följa=)


   


ouss och kram

Ovido - Quiz & Flashcards