nataliejohnsson

Alla inlägg under mars 2011

Av Natalie Tenggren - 19 mars 2011 15:53

Härligt väder är det ute idag och jag sitter inne och ska försöka formatera min dator, så sitter just nu och lägger över alla mina bilder på en extern hårdisk, DRYGT, harj u över 1000 bilder känns det som.. men känner att det är dax att formatera den, det är inte som den ska min lilla dator, så jag får hålla tummarna att den mår bättre när jag är klar=)

Av Natalie Tenggren - 18 mars 2011 16:56

Igår kom min lilla Daniel äntligen hem, så jag har saknat.

Så gårdagen spenderades med att mysa i soffan framför Arkiv X såklart.


Idag ska vi på bio och kolla på sanctum i 3D, spännande spännande.


Har oxå hunnit med att luncha på framnäs och mockat i stallet med syster.

Idag mockade vi och städade på 45 min, rekord, gick jätte fork faktiskt.

Alltid lika skönt att komma ut till stallet och mocka av sig lite energi och prata av sig med Lisette och allt möjligt. Det blir lixom våran lilla stund=)

Även om det ibland är lite motviligt att ta sig dit är det alltid lika skönt att komma dit, så lungt och skönt.


puss och kram

Av Natalie Tenggren - 16 mars 2011 20:31

Idag har jag jobbat, det var väldigt väldigt väldigt länge sedan jag tyckte att det var så roligt att jobba=)
Började kl 10 med att sätta mig och läsa lite i en bok och sen kolla på lite filmklipp, sen kl 12 gick jag på golvet och det blev fulkomligt kaos, jag var själv i kassan och sen var dom 2 i köket och 2 i driven, men det gick ganska fint ändå måste jag säga.  Sen fick jag pröva på lite övningar om hur man ska vara som Service Leadership, det handlar om att man ska få mer kontakt med sina gäster och även med sina medarbetare (men dom flesta medarbetarna har redan bra kontakt med varandre)

Men just att man ska vara lite mer service inriktad när det gäller gästerna, och det var rikigt roligt faktiskt, jag gick runt och bjöd på lite snacks eller våra nya Cream Cheese stars, han inte vara ute bland gästerna så mycker som jag hade velat kanske eftersom vi hade att göra, men lite han jag allt, och jag tyckte att det var kanon kul=)



Och idag har även mamma och mina två småbröder var hemma hos mig på middag, mammar har ju inte sett hur jag bor än och jag har ju trots allt typ bott här sen Daniel flyttade hit=P
Och imorgon kommer min lilla älskling hem, så jag har längtat=)


Puss och kram 

Av Natalie Tenggren - 15 mars 2011 23:35

oj oj oj, bloggtorka=P
Men jag har faktiskt inte haft någon ork att blogga på hela veckan, har jobbat och då består en vanlig vardag av att komma hem från jobbet vid halv 2 tiden ca, sen är man uppe en stund brukar somna mellan 03.00 och 03.30 beror helt på, sen sover man till 12-13 på vardagen sen är det bara 2-3 timmar kvar tills man börjar jobba, och sen jobbar man till 01.00, så jag har typ inte haft något liv hela förra veckan och helgen och när jag väl är ledig en dag mellan jobbdagarna orkar jag inte göra något.


Men men, idag har jag vart ledig och jag och Lisette som inte kände sig så bra sov fan till 14 i eftermiddags, jag säger bara FAAAAAN vad underbart det kändes att sova ut, jag vaknade ju ett par gånger under morgonen men somnade snabbt om igen, sen satte jag kl på 13 men sen satte jag den på Snooz varje gånge den ringde och lyckades på något sätt somna om dom 10min mellanrummen mellan ringningarna och så höll det på ca en timma..haha..är man trött och helt slut i kroppen då?? =P


Men imorgon blir det jobb igen och då ska jag träna på Servis Leadership på jobbet, det är lite mer service ut mot gästerna ser jag verkligen fram emot, sen är det stängning igen på torsdag, och så kommer min älskling hem på torsdag =) har inte träffat han sedan i söndags, och så bara för att han kommer hem på torsdag så jobbar =( men är ju ledig i helgen då får jag träffa han jätte mycket=)

Förkyldningen är iaf på bättringsvägen, fast börjar känna mig lite hängig nu ist, men jag hoppas att det släpper snart=)


Nu ska jag nog göra yoghurt om jag orkar eller så gör jag det imorgon och tar en macka nu ist för jag är lite små hungrig..


pussar och kramar

Av Natalie Tenggren - 9 mars 2011 12:58

Nu är det onsdag och bara en arbetsdag kvar sen är jag ledig imorgon, dock så jobbar jag ju hela helgen tyvärr och det tyder ju på att jag inte kommer bli friskare för det. Men det är bara att bita ihop, jag måste ju ha pengar lixom, Daniel kan ju inte försörja mig precis..fast det hade     ju vart ganska skönt om han kunde göra det..hehe..=P


I fredags isf så var vi hemma hos Daniels mamma och pappa med hans bror och hans tjej och deras lilla Sebastian och vi satt och tjötade lite och spelade öl spelet, var jätte trevligt.


Sen i lördags var det fest hemma hos oss och sedan var det utgång, har inte vart ute sen i november sist så jag tyckte att det var på tiden att jag gick ut=D och jag hade jätte skoj, inte för att det hände något speciellt utan att man sprang runt och träffade en masas folk man inte brukar träffa och dansade och bara var på allmänt bra humör=)

   Ett litet syskonkort, om man tar bort mongot bakom oss=P   Man måste ju bunkra upp när man spelar ölspelet=)=)    Min snygging=)   

    


Sen på söndagen var det en slapp dag och middag hemma hos pappa med alla syskonen, pappa hade lagat fläsklägg med rotmos, fy fasen vad gott, jag älskar verkligen riktigt husmanskost är nog fan det godaste som finns.


I måndags hjälpte jag Paula (pappas fru) med en tur som hon skulle ha, man får ju ställa upp ju och visa vad jag kan nu när jag går på ridskol=)

Det gick Trana var inte alls på hugget, tror hon var lite små sur på oss för att vi inte hade vart där på ett par dagar, men lisette och folda red som bara den, synd att vi inte tog en massa kort.om jag får säga det så.jätte bra och vi hade ett kanon väder.

Sen åkte jag och Lisette till stallet och red lite på Trana och Lisette red på Folda.

Jo, jag fick en bulai huvudet på köpet när jag skulle sadla trana=P skulle slänga upp sadlen på tranas rygg och råkade vara lite oförsiktigt och slängde upp stigbyglen i huvet, var väll ingen jätte härligt känsla 

 Det härliga vårvädret

Hästisarna vi red, jag red den som står närmast=)

Av Natalie Tenggren - 8 mars 2011 12:48

Usch, jag har verkligen inte orkat blogga, har blivit sjuk, dumma min lillasyster som har smittat mig, först en jävla jobbig torr hosta och nu bara en jobbig hosta och förkyld, kul att man ska jobba på dethär oxå. 

Fast det har vart otroligt skönt att vara ledig i ett par dagar och jag känner att JAG är JAG igen efter att ha känt ett par dagar förra veckan att jag inte riktigt känt mig som mig själv, vart grinig och allmänt lätt iriterad, mega PMS typ, även om det inte var den veckan, och pågrund av att jag mådde som jag gjorde då lät jag ju det tyvärr gå ut över Daniel och Lisette, sen blev jag arg och förbannad på mig själv att jag lät det gå ut över dom, men det lixom bara kom och jag kunde inte hjälpa det, även om jag inte hade någon anledning att vara sur och grinig på dom.

Men i lördag och speciellt igår kändes det som att jag var mig själv igen.

Jag tror det kan bero på all stress runt om kring mig speciellt på jobbet, och att man jobbat stängning i 3 veckor i streck. ( inte varje dag dock)=P



I helgen har jag haft fullt upp, men orkar inte skriva om det nu, gör det i natt när jag kommer hem eller imorgon, måste åka till apoteket och köpa nässpray innan jag börjar jobba.



puss och kram

Av Natalie Tenggren - 4 mars 2011 13:31

Jag har nog seriöst legat i sängen sen jag vaknade kl 09.30, ne okej, jag var upp och sminkade mig i 10 min sen gick jag och la mig i sängen igen.

Jag har inte sovit eller nått sånt utan jag har legat och kollat på Big Brother på internet, och sen kollat en massa andra sasker på internet, har inte orkat kliva upp ur sängen, den är så skön och mysig=)
Känns som om jag håller på att bli sjuk oxå=( inte kul alls, känner mig kvav i halsen, har huvudvärk och lite små jobbig torr hosta. Jag hoppas verkligen att jag är frisk imorgon oxå, för då blir det party, yeeee, sen kan jag bli sjuk om det är så...


Ikväll ska vi upp till Daniels föräldrar och spela lite spel och dricka lite med hans bror och hans tjej, ska bli jätte trevligt tycker jag, hans familj är ju så jäkla klockrena=)



Av Natalie Tenggren - 3 mars 2011 15:29

Idag tog jag ut sovmorgon, härligt, vaknade inte fören Daniel ringde och väckte mig vid 12 tiden. skööönt var det.

Plockade iordning lite i lägenheten, det blir ofta lätt stökigt här eftersom den är så liten och det finns så lite utrymmen =P

Sen bar det av in till Kinna där jag träffade Anna och Brallan, vi gick lite ärenden dom hade och sen gick jag och solade, jätte länge sedan jag solade och det var riktigt skönt det oxå. Få ligga och svettas lite och få lite färg nu när det har vart kallt och snöigt i typ 6 månader känns det som.

Nu sitter jag och väntar på att daniel ska komma hem så vi kan åka och handla lite mat och alkohol till i helgen=)

   Vårt TV rum   diskbänken    och här har vi mitt tillhåll=) matlagnings stationen=)


   Lisette´s (min syster) tillhåll medans hon bor hos oss   En klubba Daniel fick av sin mamma, den skulle jag inte vilja smaka på..   Denna köpte jag på Magittas i fredags, dom har utförsäljning då dom ska slå igen.

Dom har mycket fina saker där, tyvärr är allt så dyrt, men eftersom det var 50% på allt så passade jag på att fynda lite.

Jag har alltid tänkt att jag ska bli lite mer pysslig av mig, som att fixa lite fina dekorationer till lägenheten och plantera lite fina blommarangemang=)
Mer blommor kommer det defenetivt bli i vår och sommar då det är varmare ute=)


Ovido - Quiz & Flashcards